Het Retraitehuys presenteert:

Mind, Body & Soul Experience


  • 5 workshops
  • 5 kansen op doorbraak en groei
  • 4 focus gebieden: Fysiek, Mentaal, Emotioneel en Spiritueel
  • 4 verschillende coaches
  • 1 doel: Verbinding met je hart, creeëren van helderheid en groei

Het Retraitehuys is ready to serve! En wij hebben iets unieks voor je klaar staan. 5 verschillende workshops met elk een andere invalshoek. Met als doel jou de tools geven om te groeien, los te laten en jou te verbinden met wie je werkelijk bent. Wij gaan je laten zien, maar vooral laten voelen dat je mind, body en soul één geheel zijn. Wij gaan je laten zien dat de blokkades, de stagnatie, de emoties en je fysieke gestel samenwerken. Als je het één aanpakt, komt er beweging bij de rest en kun jij echt veranderingen, die blijvend zijn aan gaan brengen. Dat begint bij: 

 Die intentie om te groeien

 De energie die jij uitzendt

 De mindset die jij hebt

 De overtuigingen die jij hebt

 De manier van kijken naar jouw wereld 

 De manier waarop jij je leven invult

Wij staan als team klaar voor jou om jou dat zetje te geven om in beweging te komen. Om eindelijk eens door te pakken en jou te leren zien en voelen wie jij bent en wat jouw potentie is! 

5 workshops

Omdat wij weten dat bewustwording de key is tot verandering. En verandering veel dieper gaat dan wanneer je alleen het plaatje, de wereld die jij ervaart, vanaf de buitenkant aanpakt. 

Wij hebben deze processen doorstaan, beleven het en groeien iedere dag. Onze missie is om zoveel mogelijk mensen te bereiken en te helpen bij het starten van een nieuwe manier van leven. Waarin helderheid, liefde, joy en groei centraal staat. Het leven zit vol mogelijkheden als je weet waar je je focus op mag leggen.

We beginnen 10 maart met de eerste workshop:

THIS IS YOUR WAKE-UP CALL

Deze workshop is GRATIS! 

Een workshop om je wakker te schudden. Mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel. 

Workshop 2 is op 24 maart 

WIE BEN IK 

Een workshop om jezelf echt te leren kennen. Waarom doe je de dingen die je doet? Waarom maak je de keuzes die je maakt? Waarom leef je zoals je leeft? Waarom voel je je zoals je voelt? 

Workshop 3 is op 7 april 

HARTSVERBINDING 

Een workshop om de verbinding met je hart te herstellen. Inzichten waar je blokkades in jouw hart-center zich hebben genesteld. Het teveel aan balast opruimen en loslaten. Je gaat jezelf healen. 

Workshop 4 is op 21 april 

RITME, VERHOOG JE FREQUENTIE

Een workshop om jouw ritme, jouw frequentie te verhogen zodat je meer kunt manifesteren, voelen en creëren, vanuit een hoge energie. 

Workshop 5 is op 5 mei 

HEALING FOOD

Wat zegt voeding over jou? Welke energie neem jij tot je? De 5 elementen komen aan bod. Healing of the body. 

Hoe je je kunt aanmelden en nog veel meer andere details over de workshops zullen binnenkort volgen… stay tuned! 

Lieve groet,

Team Retraitehuys 

Scroll naar boven