Impact gesprekjes

Er zijn een aantal mensen in mijn leven die een enorme impact hebben gemaakt en een imprint hebben achtergelaten in mijn hart. Mevrouw Boone is er 1 van. Mevrouw Boone was mijn muzieklerares op de middelbare school. Het was het eerste jaar dat muziek als eindexamen vak gekozen kon worden en ik twijfelde geen seconde. Dat wilde ik! En daar was Mevrouw Boone. Ze was een mensenmens en ze haalde het beste in iedereen naar boven. Ze was 1 van de weinigen die zag dat muziek iets met me deed, maar ook zag ze dat ik het moeilijk had. Ze zag mijn strijd, mijn verwarring. Thuis speelde er veel ook al praatte ik daar niet over. 

Op een dag vroeg ze of ik na de les even wilde blijven zitten. Ik was een zeer brave leerling, dus of ik kon blijven zitten was direct spannend voor mij. 

Het gesprekje dat volgde was er eentje die me altijd is bijgebleven. Ik kan me de exacte woorden niet meer herinneren maar 1 zinnetje wel: 

‘Ik weet niet wat er allemaal gebeurt in je leven, maar ik wil dat je nu kiest voor jouzelf. Jij hebt alles in jouw handen. Kies alsjeblieft voor jezelf. Ik geloof in je’. 

Slik… 

Het schudde me op de één of andere manier wakker. En ik heb geluisterd. 

Jaren later ben ik haar nog eens tegengekomen. In een vliegtuig. Ik als stewardess, zij als passagier. Met haar vrouw op vakantie. We keken elkaar aan en er was direct herkenning. Zij kon het niet helemaal plaatsen. 

Ik ben naar haar toegegaan tijdens de vlucht en gehurkt naast haar gaan zitten. Na enige elkaar in de ogen aankijk-momenten zag ik het kwartje vallen. ‘Daantje? Kleine Daantje?’ Een liefdevolle blik en een bevestigende knik van mij naar haar. ‘Zing je nog?’ 

We praatten wat en onze wegen scheidden weer. 

En vanochtend werd ik met haar in mijn hoofd wakker. Mevrouw Boone. 

Zij is 1 van de mensen geweest die me altijd zag. En daar ben ik zeer dankbaar voor. Ik ben haar nooit vergeten. En zij mij ook niet. 

Dit zijn van die geluksmomenten die ik dagelijks beleef omdat ik er echt ben. Aanwezig, open, in mijn Goddess Power en kracht. Ik beleef, ik leef, ik creëer en geniet. 

Herken jij ze? Je geluksmomenten? Zie jij ze? Voel jij ze? Doe je er wat mee? Ben je aanwezig? Sta jij in je Goddess Power? 

Ik gun het je zo… 

En ja… ik zing nog .. 

#gelukkig #innerlijkekracht #power #zelfliefde #energie #zelfreflectie #coach #persoonlijkegroei 

Lyrics & singer: Dani Torlentino 

Music: Andries Geldof

httpss://youtu.be/Bbijp4hY3J4
Scroll naar boven