— Welkom, ik ben Dani

Over mij

Mijn naam is Dani Torlentino en ik ben een gecertificeerd Emotie Doorbraak & Bewustzijn Specialist.

Tevens ben ik een Reiki Master, Access Bars behandelaar en een gecertificeerd Freedom Formula Facilitator. 

Als coach en gids begeleid en leer ik mijn cliënten hoe zij emoties kunnen inzetten als navigatiemiddel en als krachtbron, zodat ze de regie terug krijgen over hun leven. Door echt bewust te worden van wat ze voelen, wie ze zijn, welke gedachten daaraan gekoppeld zitten, wordt duidelijk waar de focus ligt. Verandering komt van binnenuit.  Vanuit welke overtuiging worden er keuzes gemaakt? Door patronen te bekijken en overtuigingen te ontkrachten, krijgen ze de mogelijkheid om blijvende veranderingen aan te brengen in hun leven. De connectie tussen intuïtie, het hart, de focus en de gedachtenwereld bepalen waar de energie naar toegezonden word en wat er beleefd word. Energy is everything! Door in te zoomen op het gevoel en de vertaling daarvan, verkrijgen ze de juiste informatie, zodat er rust en ruimte komt in het lijf, het hoofd en het hart. Loslaten van het oude, binnenlaten van wat echt bij jou hoort. Ik laat ze zien dat ze altijd een keus hebben in het leven en niet afhankelijk zijn van het verleden of de toekomst. 

Ik werk intuïtief en krijg veel informatie door via de cliënt, waardoor er straight to the point gecoacht kan worden. No nonsense, een reis naar binnen, afgestemd op de persoon. 

Mijn missie: Jou begeleiden naar een gelukkig leven vol zelfvertrouwen, rust en helderheid, door je emoties te omarmen, je focus te veranderen en te kiezen wat is goed is voor jou.

Als ik nu kijk naar mijn leven dan kan ik oprecht vanuit mijn hart zeggen: Ik heb een fijn leven en het wordt steeds beter en beter. Samenwonend met een inspirerende man geniet ik van een goed gevuld leven in Arnhem. Genieten en dingen doen die me happy maken zijn zeer belangrijk voor mij. Dit heb ik eigenlijk altijd nagestreefd, vooral tijdens mijn jaren die ik als stewardess heb geleefd. 20 jaar de wereld over vliegen was fantastisch, maar het werd tijd om een nieuw boek te openen. Vandaag de dag ben ik de trotse eigenaresse van mijn bedrijf, Dani Torlentino, werk ik samen met fantastische coaches vanuit het Retraitehuys en heb ik inmiddels alweer 2 jaar geleden mijn droomauto gemanifesteerd. Maar… ik moet eerlijk zijn. Ik had nooit verwacht dat dit allemaal mogelijk was…

Als ik heel eerlijk ben, dan heb ik mij gedurende vrijwel mijn hele leven angstig, klein, onzichtbaar, heel erg onzeker en uit balans gevoeld. Al van kinds af aan zat dit in mij. Ik wist eigenlijk niet wie ik nou daadwerkelijk was. Hierdoor droeg ik altijd verschillende maskers en was ik mijzelf constant aan het aanpassen aan mijn omgeving en aan mensen om mij heen. Ik was niet goed genoeg. Ik paste me aan op het werk, in mijn familie, bij vrienden, zelfs bij mijn partners. Dat heeft er onder andere toe geleid dat ik in hele nare situaties terecht kwam. Ik liet mij in met mannen die ontrouw waren, raakte in financiële problemen, werd omringt door stress en voelde me lusteloos en verdrietig. Ik was zover bij mijzelf vandaan, dat ik mijzelf kwijt was geraakt en mensen behandelden mij alsof ik er niet toe deed en onbelangrijk was. Eén man bestal me zelfs van al mijn geld en liet mij alleen achter zonder enige cent in mijn portemonnee. Ik hunkerde naar liefde en waardering, maar ik kreeg het tegenovergestelde.

Op een gegeven moment raakte ik in een depressie en voelde ik mij ontzettend eenzaam en verdrietig. Het leven voelde doelloos en ik was al helemaal niet in staat om blijdschap, enthousiasme of het happy gevoel te vinden en te voelen in mijn leven. Mijn emoties overmanden me en het voelde alsof mijn wereld in elkaar stortte.

Maar dit is veranderd…

Die periode voelde voor mij alsof ik niets meer te geven had. De zogenaamde bodem van de put was bereikt. Mijn zus heeft mij ontzettend gesteund in het proces dat daarop volgde, maar het was een boek die ik kreeg van mijn moeder: Louise Hay ‘je kunt je leven helen‘ dat mij ergens diep van binnen raakte. Dat was mijn eerste stap in mijn helingsproces. Ik besefte me dat ik me niet langer machteloos wilde voelen en maakte een afspraak met mijzelf. Ik wilde weten waarom ik mijzelf zo voelde en dus was er maar 1 optie voor mij: Ik moest echt goed naar mijzelf gaan kijken. En een ander verhaal gaan vertellen, want het verhaal dat ik mijzelf steeds vertelde was geen fijn verhaal. Het was een drama en geen happy story.

Ik ben aan ‘het werk gegaan’ door in therapie ten gaan. Dit bracht mij tijdelijk verlichting, maar ik merkte dat ik de kern van wat er nu echt speelde niet raakte. Daardoor ben ik op zoek gegaan naar alternatieven. Ik kwam terecht in de wereld van healing. Niet alleen emotional healing, maar ook De Wet van Aantrekking, de magie van het breiwerken met je intuïtie en Reiki. In 2008 leerde ik Reiki geven en het werd een welkome en blijvende healing methode in mijn leven. Ik mag mijzelf nu dan ook Reiki Master noemen. Daarnaast heb ik drie jaar geleden mijn diploma behaald als HSP Coach en ben ik Access Bars sessies gaan geven als een gecertificeerd facilitator. En als kers op de spreekwoordelijke taart ben ik sinds twee jaar geleden een Certified Freedom Leader onder de vleugel van Nick Breau. een van de specialisten in de wereld van de Law of Attraction.

Je kan wel zeggen dat ik mijzelf opnieuw heb leren kennen en dit was een enorme waardevolle reis. Ik kwam erachter dat IK degene was die constant de boel saboteerde. Door wat ik in mijn leven had meegemaakt, gaf ik mijn hoofd de vrije hand, om mij te beschermen, waardoor ik in constante survival modus werd gezet. Dit resulteerde in mijn geval in Freeze Modus. Ik bevroor. Mijn overtuigingen, mijn perspectieven en mijn innerlijke dialogen waren veelal ‘negatief’ en dus was het niet zo gek dat mijn emoties dit ook weergaven. De energie die ik de wereld in stuurde reflecteerden exact hoe ik mij voelde. What you send out, is shown to you. Ik nam ze onder de loep en ik heb de moed gehad om die overtuigingen en onware aangenomen waarheden te bekijken, te voelen, om te draaien en te herschrijven. Ik leerde hoe emoties en de signalen die mijn lichaam mij gaven mijn meest waardevolle gidsen waren. Door te leren en te luisteren veranderden mijn emoties en mijn blik op mijn wereld. De ervaringen die volgden draaiden 180 graden en ik kon weer ademhalen en gelukkige momenten voelen.

Wanneer ik mijzelf nu in de spiegel zie, zie ik een compleet andere vrouw terugkijken. Ik zie nu een vrouw die stevig in haar schoenen staat, liefdevol, mooi en zeer creatief. Ik zie een vrouw vol zelfvertrouwen, met een bruisende energie. En ik voel me helder, gefocust en oh zo kalm. Ik heb er maar 1 woord voor: Magical. Ook zijn mijn intuïtieve gaven die ik als kind al had weer terug in mijn leven. Mijn helder Weten en helder Zien. Er is een hele andere wereld ontstaan, doordat ik de moed heb gehad om nieuwsgierig te zijn naar wat er daadwerkelijk door mij werd gecreëerd. Ik moest er wat voor doen, jazeker, maar het was het ZO WAARD! Het betekent overigens niet dat ik geen minder fijne emoties ervaar, want ik ben nog altijd mens en ik ben nog altijd op mijn levensreis. Maar ik signaleer deze zo snel en weet er de juiste informatie uit te halen en deze te gebruiken als mijn navigatiemiddel. En ik wil dat je weet, dat jij dit ook kunt leren. Dat ook jij je leven ook kunt sturen in de richting waarin jij wilt lopen. Jij kan ook blaken van het zelfvertrouwen, trots zijn op wie je bent, staan voor wie je bent en krachtig zijn. Jij kan ook echt vol enthousiasme jezelf leren zijn en jouw leven leiden, met de mensen om je heen. Het gedimde lichtje in jou heeft alleen maar een vonkje nodig om weer te gaan schijnen.

Ik heb dus mijn portie ups & downs gehad. Ik ging van depressie naar happy en ik creëer mijn leven nu zelf. De mooiste les die ik heb geleerd is, dat ik mijzelf volledig kan vertrouwen en dat ik mijn innerlijke stem (intuïtie) mag volgen om de dingen te kunnen zien in het juiste perspectief. Ik ben een hoogsensitief persoon en mijn gevoelens en emoties zijn oh zo belangrijk. Ze zijn mijn kompas. Ik ben de ‘super creator’ van mijn leven en ik zou het super vinden om jou te leren hoe jij dit ook kan doen! 

Begin
vandaag
nog

Ready to find your path to a happy you?

  • Wil je meer zelfvertrouwen voelen?
  • Meer happiness in jouw leven?
  • Wil je de liefdevolle relatie waar je altijd van hebt gedroomd?
Scroll naar boven