The Journey Within

JE STAAT OP EEN KRUISPUNT 


Daar sta je dan. Je kijkt in de spiegel en je vraagt je af wie er terug kijkt. Je bent één en al gevoel en je wilt er zo graag op vertrouwen. Dat gevoel. Dat gevoel dat er meer in jou zit, maar wat je (nog) niet kunt zien. En omdat je het niet kunt zien, ga je twijfelen. Woorden staan je twijfel bij en je staart terug naar een gezicht vol onzekerheid. 

Nee, zeg je. Dit is niet wie ik wil zijn, dit is niet wie ik echt ben. Ik weet het gewoon, ik voel het, het is er, maar het komt er nog niet uit. Ik ben klaar om haar te ontmoeten. 

Wat mag ik loslaten en wat mag ik binnenlaten? Wat mag ik omarmen en wat mag ik liefdevol laten waar het hoort… in het verleden. 

Je staat op een kruispunt in je leven en je wilt jezelf volledig omarmen. Het is tijd. 


HET IS TIJD 

Tijd om de prachtige vrouw te laten zien die je bent. 

Tijd om jouw nieuwsgierigheid open te zetten en te ontdekken wie je wilt zijn. 

Tijd om te voelen dat je krachtig bent en dat je kiest voor jezelf. 

Tijd om bewust te zijn van jouw energie en wat die teweeg brengt. 

Tijd om jouw emoties in te zetten als jouw guidance, zodat je precies weet wat er binnen jou speelt. 

Tijd om jouw intuïtie, jouw Innerlijke Goddess Power te laten spreken en daarop te vertrouwen 

Tijd om je te laten leiden door jouw hogere zelf, het universum

WE BEGINNEN VANDAAG 

Deze dag is helemaal voor jou. De krachtige vrouw die even een zetje nodig heeft om volop in haar vertrouwen te stappen. Jij staat centraal. Dit is een workshop helemaal voor jou als je klaar bent om de ontmoeting aan te gaan met je Innerlijke Goddess Power. We gaan de bullshit verhalen naar boven halen, helen en loslaten. Je leert om in te tunen op jouw intuïtie en vanuit je hart te kiezen en niet vanuit angst of het meegemaakte in het verleden. 


Deze dag wordt een prachtige reis naar binnen en zal bestaan uit meerdere delen. The Mind, Heart en Soul staan hierin centraal. We gaan voelen, voelen, voelen! We duiken wat dieper in wat er speelt van binnen. Wat jou drijft, wat jouw energie is, waar jij naar toe wilt en wat jou nog tegenhoudt om de beweging te maken. Ik ben op en top een gevoelsmens en zal deze reis samen met jou maken en mijn intuïtie leid mij altijd. De dag heeft een rode draad en die wil ik alvast met je delen, maar laat je vooral verrassen.


We gaan kijken naar jouw jouw personas, we doen Energy check-ins : Wat voel ik? Ook Trigger- Management komt aan bod: Waarom Emoties en gedachten zoveel invloed hebben op jouw zelfvertrouwen en jouw manier van kijken in de wereld. 

We gaan mediteren en heerlijk aarden. Verbinden met jouw hart. 


DE INVESTERING

De workshop begint om 10.00 uur in het prachtige gebouw van Home of Zen aan de Velperweg in Arnhem. Er wordt een lunch geserveerd en de dag zal eindigen rond 15.00 uur. Het kan iets uitlopen, dat laten ik afhangen van wat er nodig is voor iedereen die aanwezig is. Er zijn twee soorten kaartjes. Een regulier kaartje voor toegang van deze workshop is €99 inclusief BTW. Ook is er een mogelijkheid om een VIP kaartje te kopen, voor iedereen die het fijn vindt om na de workshop nog een 1:1 sessie met mij te hebben waarop we dieper ingaan op jouw proces en een Reiki behandeling te krijgen om de energie weer fijn te laten flowen. Dit zullen twee losse sessies zijn, in te plannen in de week na de workshop of wanneer het jou uitkomt. Dit kaartje kost €299 inclusief BTW. Kies het kaartje welke het beste voor jou voelt. 


Als je bij de workshop aanwezig bent, zal er een lunch geserveerd worden. Geef je even aan of je bepaalde eetwensen hebt? 


Het voornaamste doel van deze workshop is om jou te helpen om je te laten zien, dat jij de power hebt. Dat die innerlijke Goddess Power altijd aanwezig is en dat je er altijd gebruik van kunt maken. Altijd. Jij stuurt, jij vraagt. Wanneer jij veranderingen wilt aanbrengen op welk vlak dan ook, moet er eerst bewustzijn gecreëerd worden. Over wie jij bent en hoe jij in jouw wereld staat. Welke energie jij uitzendt, bepaalt wat jouw realiteit jou laat zien. Waar ligt jouw focus? Waar wil je naar toe in plaats van waar kom je vandaan? You always have choices. Wil you make the one that is right for you?

  • Van vragen naar antwoorden
  • Van klem zitten naar helderheid
  • Van angst naar liefde
  • Van uit balans naar in verbinding
  • Van dwalen naar focus
  • Van onzekerheid naar vertrouwen 

Na afloop van deze workshop heb je veel meer duidelijkheid, helderheid en vertrouwen in wie jij bent en wat jij wilt en heb je alles wat je nodig hebt om een waanzinnige start te maken… 


IT IS YOUR LIFE AND YOU ARE AMAZING! 


JOIN ME NOW!

Als je een HELL YES! voelt en deze workshop graag wilt bijwonen, stuur me een privé bericht of stuur een mail naar info@danitorlentino.com. Of als je nog vragen hebt, aarzel dan niet om me te berichten. 

Ik kijk er naar uit om samen met jou een onvergetelijke reis te maken en dag te hebben. 


Lieve groet,

Dani 

Scroll naar boven