De deur

Als klein meisje hield ik van klimmen. Ik kan me herinneren dat ik vaak ondersteboven hing aan een klimrek. Ik was niet lenig maar supersterk was ik zeker. Ik klom ook op gebouwen als mijn broer weer eens een tennisbal op het dak had laten landen. Dan wist ik niet hoe snel ik via een regenpijp omhoog moest klimmen om de bal te vinden en deze weer naar beneden te gooien. Ik voelde me dan een super stoer chickie en voelde me groot als ik de wereld van boven kon bekijken. 

Deze week was een week van heling en verheldering. Ik kwam een nieuwe deur bij mezelf tegen en in plaats van de deur op slot te draaien, ben ik er doorheen gestapt. Wetende dat er aan de andere kant iets moois op me stond te wachten. 

Waar ik vooral op gewezen werd en waar ik deze week bewust van ben geworden is dat ik klaar ben met het zoeken naar iets waar ik al lang naar op zoek ben: 

THE MISSING PIECE

Ik had mezelf er zo van overtuigd dat ik ‘iets’ nodig had. Dat ik iets miste. Ik heb heel lang het gevoel gehad, dat ik in een bushokje zat en maar aan het wachten was. Dat beeld heb ik heel lang ‘veilig’ met me meegesleept. Waarop? Wist ik niet, maar ik wachtte op iets dat mij duidelijk zou maken wat nou het ‘probleem’ was. Waarom voelde het alsof ik in drijfzand stond? Zolang ik me niet bewoog, stil was, was alles ok. Maar zodra ik beweging creëerde, mijn mond opentrok, kwam het onrustige gevoel. 

Wat deed ik? Ik verstopte me. En ging op zoek. Was het niet naar informatie, dan was het wel naar kennis, een ‘easy wat out’ of een bevestiging. Of ik verschool me achter het slappe excuus: ik weet nog niet genoeg… 

Het antwoord dat ik zocht was niet OUT THERE, maar zat altijd al in mij.. 

Vandaag werd ik geleid naar een beeld van mezelf. Als Xena de Warrior princess stond ik op een rots en aanschouwde ik de wereld, van boven. Ik werd eraan herinnerd wat ik allemaal had overwonnen, wat ik doorgemaakt had en waar ik nu sta. 

In mijn vrouwelijke, krachtige energie met een intuïtie waar je u tegen zegt. Deze zit namelijk ALTIJD goed. Met een duidelijk doel voor ogen. Vanuit mijn hart spreken, weten en zien. Dit zijn mijn unieke tools en mijn toolbox is gevuld met nog veel meer.

Geen stilte meer. Voelen, weten, vertrouwen op wat ik binnenkrijg. Ik zit namelijk ALTIJD goed. En ik weet wat mijn missie in dit leven is. 

Ik zal nooit stoppen met leren, want dat hoort bij deze prachtige reis die uniek is voor en van mij. 

Maar boy wat is dit een fantastische ontdekkingsreis. En mijn hart gaat zingen! Ik ben hier om mensen mee mee te nemen op hun ‘journey within’ en deuren te openen. 

Oh wacht… nog een deur … it keeps getting better and better.. 

Fijn weekend… ❤️🙏🏻

#Intuïtie #helderweten #persoonlijkegroei #lifecoaching #voorbeeld #innerlijkereis #emotie

Scroll naar boven