Magie

Al van kleins af aan geloof ik magie. Dat werd me niet altijd in dank afgenomen, want magie valt onder het rijtje dromen ( zegt men) en dromen zijn onbereikbaar tenzij je keihard werkt, uit het juiste hout gesneden bent, je stinkende best doet, in de pas loopt etc… ik denk daar anders over.Nu ik ‘groot’ ben en ik mijn eigen pad voor mijn neus zie liggen, die meestal afwijkt van de ‘standaard’, wandel ik vol blijheid en nieuwsgierigheid van de ene situatie naar de andere. En de magie is elke dag aanwezig.Ook die is lastig voor mensen om mij heen.Ik zie soms de moedeloosheid in hun ogen, maar ik glimlach zacht terug, vanuit mijn hart. Ik zit op het juiste pad, mijn avontuur. En oh boy wat een avontuur.

Ik geloof in zaken die we met het blote oog niet kunnen zien. De magie van de zogenaamde wondertjes, van de geluksmomenten, van de waanzinnige mooie mensen die hemel en aarde soms doen schudden en in mijn geval mijn hele wereld ondersteboven hebben gekiept of eigenlijk hebben bevestigd wat ik altijd al ‘wist’. En ik besef me maar al te goed dat ik ook 1 van die mensen ben die anderen beïnvloed. Magie? Wij mensen zijn prachtige wezens.

Er is echt zoveel meer te leren en te ervaren buiten onze conditioneringen. En net als ieder ander ( je leest het goed) ben ik een spiritueel mens en geloof ik dat we onderdeel uitmaken van een groter geheel en dat we verbonden zijn aan elkaar.Eindelijk na eeuwen verbannen te zijn geweest uit onze ‘cultuur’ heeft de magie en haar kracht haar rentree gemaakt, maar eigenlijk is ze nooit weggeweest. We hebben haar genegeerd, want oh jee als je gelooft in magie.

Maar ik durf het te zeggen: ik geloof in magie!

Ik geloof ook in energie. Net als Tesla, Einstein en de Dalai Lama. Ik geloof in de kracht van onze energie en dat wij bijzonder zijn. Ik geloof in de Magie die vanuit mensen vrijkomt en doorgegeven wordt.Wij mensen zijn prachtige en krachtige wezens en we zijn hier om elkaar te helpen. Morgen ga ik mensen ontmoeten van mijn tribe. Vanuit allerlei steden in Europa vliegen zij in om samen een magisch weekend te beleven. Vol geluksmomenten en waanzinnige energie. Wat een energie voel ik nu al! Glimlach…

Ik ben eruit. Ik ben geen coach… nooit geweest.

Maar ik ben wel een life changer…

Maar daar volgende post meer over.

Fijn magisch weekend allemaal!

# #energie#Magie#dromenwaarmaken#kracht#lifechanger#inspirerendeleiderschap

Scroll naar boven